Måns Zelmerlöw – Glorious (Video)

Måns Zelmerlöw är tillbaka med en helt ny singel efter Eurovision-albumet Perfectly Damaged från i fjol. Nya singeln heter Glorious och är då en liten aptitretare inför albumet Chameleon som släpps den 2:a December.
Gillar det brittiska i produktionen, som både har en poppig men samtidigt dansant känsla. Den brittiska kopplingen kanske inte är helt konstig i och för sig. Det är nämligen britten Phil Cook som står för produktionen. Tidigare har Phil bland annat jobbat med Birdy , Little Mix , Ellie Goulding och Olly Murs .

Måns Zelmerlöw
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend