Fernando Fuentes slog igenom via Fame Factory, och har sedan dess synts en del i Melodifestivalssammanhang där han bland annat var med och skrev Like Suicide som Christian Walz sjöng (som var en av mina stora favoriter det året). Samt David Lindgrens bidrag Shout It Out och Skyline .
Nu har han nyligen släppt videon till den funkiga disco-dängan The Other Side som Fernando skrivit och spelat in tillsammans med den norske producenten och låtskrivaren Olav Fossheim . En låt som handlar om att låta sig förföras eller förföra. Sjukt medryckande är det i alla fall, så på med dansskorna och klicka play.

Fernando Fuentes
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend