Premiär i Being Blogged NYElektropopduon NORAK som består av Marika Ploman och Aron Klarström från Borlänge, släppte singeln We Ride i somras. Nu har de släppt en video till singeln som har premiär här i bloggen.

Marika berättar om processen med videon för Popmuzik:
”Vi samarbetade med regissören Johan Stolpe och hans team när vi gjorde videon till We Ride. Johan har tidigare gjort fina musikvideor till bland andra Amanda Bergman så vi visste att vår video var i goda händer.
Eftersom jag och Aron var intresserade av att se vad en annan person kunde tillföra vår låt och hur den kan tolkas visuellt gav vi Johan fria tyglar redan från början. Vi var helt öppna för idéer och det första förslaget som Johan kom med passade vår vision perfekt. Det har varit ett idealiskt samarbete och vi är jättenöjda och stolta över resultatet. Den melankoliska stämningen i videon smälter samman med musiken och bildar en helhet. Och det är något vackert med just en resa, att vara i tillståndet mellan något man lämnat men ännu inte framme vid sitt mål.”


NORAK
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend