Egentligen skulle de inte släppas, låtarna på Emotion Side B . De spelades in i samband med det fantastiska albumet Emotion , men nådde aldrig den slutliga produkten. Men nu ett år senare får vi ändå lyssna på dem, och tur är väl det. För om dessa 8 låtar är ansedda som b-sidor så kan ni bara förstå hur bra a-sidorna är.
Vi får än en gång 80-tals polerad pop av hög klass, där det går från stora luftiga poplåtar med extra allt som First Time och Higher till hur man går till affären istället för att säga att det är ett uppbrott i Store . Det är just detta som gör popmusik så fantastiskt. Man får skriva något banala låtar om vardagliga saker, men när man polerar upp dem i en popskrud blir de alltid så mycket roligare.
Det är väl också det som gör att Carly Rae Jepsen är den absolut främsta popartisten vi har just nu, likt en popkaramell som aldrig tar slut.

Carly Rae Jepsen
@Facebook

9

Om dessa 8 låtar ska räknas som b-sidor, råder det inte längre någon tvekan om att a-sidorna är fantastiska.

  • User Ratings (0 Votes) 0

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend