Med Glory släpper Britney Spears sitt nionde album, och med det följer sångerskan upp albumet Britney Jean som släpptes 2013. Första singeln Make Me… var en helt okej midtempo poplåt medan bonuslåten Private Show mer kändes som en jobbig bilolycka för sångerskan. ”Meningslös” var ett ord som poppade upp i skallen när jag hörde den första gången. Mina förväntningar på Glory sjönk och det var kanske bäst så.
Även om jag alltid gillat Britney har hennes album oftast varit lite ojämna. Hon är ju starkast på sina singlar och utgångspunkten för Glory var långt ifrån tillexempel Gimme More , I’m a Slave For You och Oops!… I Did It Again .
Tyvärr är det allt för få låtar på Glory som lyfter albumet tillräckligt om jag ska vara ärlig. Do You Wanna Come Over? och Hard To Forget Ya tycker jag är två av de få undantag där pop-Britney är på topp denna gång, men annars är det mesta ganska medelmåttigt. Det känns ärligt talat som Britney är nöjd med att ha stadig inkomst från sin Vegas-show. Då behöver hon kanske inte anstränga sig så mycket mer.

Britney Spears
@Instagram

4 / 10

Det känns som Britney är ganska nöjd med att ha stadig inkomst från sin Vegas-show. Då behöver hon inte anstränga sig så mycket på Glory.

  • User Ratings (6 Votes) 7.2

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend