KEV är en trio från Halmstad som består av Kevin Stefansson , Viktor Broberg och Sebastian Atas . Första låten vi fick med bandet var Hometown som hade premiär här i bloggen och efter det släpptes även Moments innan de nu skrapat ihop två låtar till för EPn Chapter X .
Bandet levererar stora poplåtar med filmiska och lite drömliknande produktioner. De klickar med andra ord i mer eller mindre varje box på brahetsskalan som man kan önska sig. Visst, det kanske inte är de där typiska radiosinglarna som kommer skapa enorma topplisteframgångar (än), men vill man ryckas med av episka produktioner – och vem vill inte det? – så är Chapter X ett av de bättre kapitlen man kan börja med just nu.

KEV
@Facebook

Mer är mer.

8

KEV bjuder på episka produktioner med debut-EPn Chapter X.

  • User Ratings (6 Votes) 9.8

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend