Popmuzik tar dig med på en resa till det pastellfärgade 80-talet med denna spellista fylld av odödliga klassiker och glömda guldkorn.
En spellista som garanterat kommer skapa minnen för oss som upplevde årtiondet, samt en bra bild hur just 80-talet var för de som inte var med. Här finns filmklassikerna, arkadspelen, gymping, Rubiks kub och massa popmusik.
Med andra ord: på med benvärmarna och fäst plastspännet kring midjan, för nu blir det en resa av.
Enjoy this trip.

Skicka in din musik

För dig som gillar bra ljudkvalité så kan du höra låtarna i Lossless på Apple Music. Det plus att många av låtarna är mixade i Dolby Atmos, vilket gör att du hör musiken i rumsligt ljud. På Apple Music har de även musikvideor till många av singlarna. Det tycker jag är kul, att få både musiken och videon på ett och samma ställe. Slutligen får ju upphovspersonerna bättre betalt för varje stream, vilket också är en bra sak för den som faktiskt älskar musik och vill stötta artisterna lite mer.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011