Trevor Dahl – sångaren i Cheat Codes – ligger inte på latsidan. Nu har han producerat singeln Care med den 19-årige debutanten Cade från Florida. Resultatet är en svalkande och skön r&b-doftande poplåt, som skapar ett perfekt sound för sommaren.
Cade berättar om samarbetet med Trevor:
”I always love working with him. I feel that we have a very similar mindset when it comes to making music; so we work very well together creatively. I have so much respect for Trevor — both as an artist and as a person. Everything he touches turns to gold.”
Den 22a Juli släpper Cade en hel EP, så håll utkik,och idag fick vi en snygg video till låten.


Cade
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend