Trampstamp – Did I Stutter?

Trampstamp

Trampstamp känns glödheta just nu och den senaste tiden har de spottat ut flera riktigt grymma singlar. Idag släpps låten Did I Stutter på Spotify och nyligen har vi även fått bekanta oss med låtarna F.W.R.D.M och Loch Ness så glöm inte att kolla in dem också.

Ska du inte gå på Håkan ikväll så passa på att se Trampstamp istället! En länk till evenemanget hittar du här!

Trampstamp @
Facebook

About Author

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre.
Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon. Här kan du
skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend