Premiär i Being Blogged NY Synden är Albin Glasells artistnamn och han har precis släppt den synthpoppiga debutsingeln Förlorade Land , vars video har premiär här hos Popmuzik idag!
Albin berättar om singeln och videon:
Förlorade Land är berättelsen om att vara kär i någon som är kär i någon annan, där man drömmer sig bort till scenarion där relationen hade blivit det man själv hade hoppats på… Men att det sedan aldrig ändå blir så i verkligheten, där dock hoppet stannar kvar och man bara helt enkelt naivt förälskat står och väntar på sin tur. Som om att kärleken hade ett kösystem.
Filmen, som är gjord av Douglas Olin , tar vid därifrån men skruvar till det lite på ett skönt sätt, där vi följer en person som alltid är på jakt efter det alltid inbillade grönare gräset på andra sidan. En resa genom otillräcklighetens spektrum i natten, skulle man kunna dra till med lite pretentiöst.”


Synden
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend