Premiär i Being Blogged NY Maria Leck håller just på att sammanställa uppföljaren till debutalbumet The Big Storm som släpptes för två år sedan. Första smakprovet från kommande skivan är låten Lines , som lägger tonen för det nya albumet. Låten handlar om en särskild person som de senaste åren har kämpat mot sjukdom, men texten är inte av medlidande för hur hennes person tyngs ner av sjukdom, utan en hyllning till den fantastiska människan hon är oavsett vad hon drabbats av.
Resultatet är vackert och eftertänksamt. En låt som filmiskt och effektivt bygger upp mot slutet. Lines har premiär här i bloggen.

Maria Leck
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend