Efter ett års tystnad är Individen tillbaka med singeln Elixir som har premiär här i bloggen!
Elixir är en skildring av den inre kampen mot psykisk ohälsa och det stigma som många i vår närhet idag lider av. Allt förpackat i en stark poplåt som är omöjlig att inte ryckas med av.

Individen berättar:
”Den kommande EPn Vem är handlar om mitt mående och min ständiga kamp mot depression och panikångest, en röd tråd från starten till nutid.
Min musik har alltid handlat om att våga öppna upp och visa mina svagheter – och det här är så naket det kan bli. Elixir beskriver en av mina starkare perioder, den första gången jag faktiskt beslöt mig för att besegra den depression jag brottats med sedan 2013.”

Individen
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend