Premiär i Being Blogged NY Emil Molin och Daniel Mauricio har båda med rötter i musikalvärlden. Tillsammans med låtskrivarna Patrizia Helander , Anders Nilsson , Simon Magnusson och Johannes Timander samt producenten Lars Norgren tävlar de i Stockholmsfinalen av Svensktoppen Nästa med låten Hurricane . En midtempo musikal-doftande poplåt med både charm och hjärta.
”Det här är vårt första projekt tillsammans och det är häftigt att vi, med så olika bakgrund och erfarenheter kan mötas, känna och förmedla samma känslor i en sång. Vi fastnade direkt för låten när vi hörde den första gången och är jätteglada att ha fått chansen att spela in den. Det är en rak text som går in i hjärtat på alla som någonsin har varit förälskade och självklart en sjukt stark refräng”.

Här kan ni lyssna på Hurricane som har premiär hos Popmuzik.

Emil & Daniel
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend