Canto Selection är en lista på spotify med det bästa inom trap, hip hop, urban och dancehall-musik. Varannan vecka listar och skriver Canto om sina tre favoriter av dom senaste adderingarna till listan.

Dawin – Dessert (Silentó Remix)
Trots att verserna är så ostiga att det dräper ut oranget flott ur högtalarna när jag lyssnar på den här så är det något med den som gör att jag inte kan sluta lyssna. Med uppbackning av Atlanta-rapparen Silentó (känd från whip it ) på den här versionen och med ett dropp som gör det svårt att sitta still förtjänar den en plats i Canto Selection!

Snak The Ripper – Don’t Leave
Kanadarapparen Snak The Ripper har verkligen fått till en riktig banger på den här! Med ett samplebaserat beat gjort helt till perfektion i den här stilen, blandat med riktigt bra rap, finns det inte mycket annat att göra än att pumpa på repeat!!

Iamg – 100 grand
Hittade den här låten på youtube för några veckor sen och fastnade för den direkt, nu finns den på Spotify också! Iamg är helt ny på rapscenen och fortsätter han såhär kommer han bara bli större och större!

Canto
@Facebook

About Author

Comments are closed.

Send this to a friend