Västerbron – Till vilket pris som helst (Album)

Västerbron - Till vilket pris som helst (Album)

Västerbron som ju är ett av Sveriges bästa band släpper idag sitt andra album Till vilket pris som helst . Med anledning av detta ställer jag härmed in Veckans Albumtips. Man behöver ju inte alltid gå på samma rutin som de själva säger. Det finns helt enkelt ingen anledning att lyssna på något annat i helgen.

Bandet imponerade stort på mig när de 2014 släppte sitt debutalbum Idiotologi . Ibland faller man pladask utan att veta riktigt varför. Men jag fullkomligt älskar ljudbilden och texterna. Det känns väldans rätt också att allt som sägs, sägs på skånska.

Till vilket pris som helst är en fantastiskt fin uppföljare till debuten och bandet ger oss ärlighet och stökighet i perfekt harmoni. Inte så mycket mer att säga egentligen än att det bara är till att trycka på play här under. Ett av årets bästa svenska album är här.

Lyssna här!

Västerbron @
Facebook

About Author

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre.
Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon. Här kan du
skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend