The Magnettes från Pajala har här släppt videon till singeln Killers in a Ghost Town som släpptes för ett tag sedan. Videon är inspelad i hemstaden, och om själva låten berättar Rebecka Digervall och Sanna Kalla detta:
“Låten handlar om att vara utstött och en underdog. Om att hävda sin plats och identitet. Att få växa upp som gothare eller punkare och se ut som Robert Smith, och det enda folk säger till en är att man ska kamma sig. Men främst är det en låt om vänskap.”

https://youtu.be/vf6Yd6h_1CI

The Magnettes
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend