Leitbur är en duo som består av äkta paret Jaron Widman och Samantha Krzyston från Los Angeles. Tillsammans gör de synthig pop med igenkännande 80-tals känsla, och efter två EPs är det nu dags för ett helt album från vilket I Need You är första singeln.
I Need You is about reassurance when the person you love is having a dark day. I wrote this song for Sam last year during one of those days. The message behind the song is simple, so we kept the tone and structure of it simple – a catchy dance beat, some warm ’80s vibes, and just enough cheese to put a smile on someone’s face.”

Leitbur
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend