Får några veckor sedan kunde vi höra Laleh sjunga tillsammans med Adam Lambert på låten Welcome to the Show .
Idag släppte hon även sin första nya singel från kommande albumet Kristaller som släpps i September och följs av en turné tillsammans med både popband och symfoniorkester.
Bara få va mig själv heter då första singeln, och Laleh säger detta om singeln och turnén:
”Många gånger har jag tänkt att nu kommer turen att sina och inga fler låtar kommer att skrivas, men så händer det igen så jag är otroligt tacksam över den här nya skivan. Bara få va mig själv speglar tiden vi lever i nu, för vare sig man är på en arbetsplats eller skola så vet jag att vi alla behöver påminnas om att försöka hitta vår egen röst och förstå skillnaden mellan att lära sig av andra och att styras av andra. Jag ser fram emot att släppa album i höst och få åka ut på turné. Ända sedan 2014 när jag spelade på Göteborgskalaset tillsammans med Göteborgsymfonikerna så har jag och Hans Ek pratat om att försöka få till en sån här omfattande turné som denna – och nu äntligen är det dags.”

Svensk Pop Apple Music

Laleh
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011