Lalehs hyllade singel Bara få va mig själv som släpptes i veckan har nu fått en video.
Videon är regisserad av sångerskan själv i Los Angeles. Jag personligen älskar det starka i texten att man måste få vara den man är, känna sig unik och inte utgå från cementerade normer.
Bara få va mig själv speglar tiden vi lever i nu, för vare sig man är på en arbetsplats eller skola så vet jag att vi alla behöver påminnas om att försöka hitta vår egen röst och förstå skillnaden mellan att lära sig av andra och att styras av andra.” berättar Laleh.


Laleh
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend