Hurula – Ont som jag (Video)

Hurula - Ont som jag

Månadens bästa låt har fått en video! Jag pratar förstås om Hurula s nya singel Ont som jag och helvete vad snygg videon är. Hurula har bytt ut sin rock mot kostym och jag undrar om det är så han kommer att se ut på scen från och med nu. Snyggt är det i alla fall. Jag är nog inte ensam om att ha gått och längtat och väntat på att han ska släppa nytt och nu ser jag galet mycket fram emot nya singlar och om förhoppningsvis inte allt för länge – ett nytt album.

Se videon här!

Hurula @
Facebook

About Author

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre.
Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon. Här kan du
skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend