Foto: Claudia Kent

Foto: Claudia Kent

Det tog fyra år. Men den 13:e Maj släpper Alice B uppföljaren till debutalbumet. Under åren som har gått har Alice B spelat på ett otaligt antal popklubbar, samt som förband åt Håkan Hellström på Ullevi. Hon har även startat School ’94 som fått internationell uppmärksamhet.
Nya plattan heter Så unga och är inspelad i Kalle von Halls studio här i Göteborg.
Nya singeln heter Där solen slår , och du hör den här.

Alice B
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

1 kommentar

  1. I wish the translations to English were easy to find! I’m here in Brazil and since Svanar I’m eager to listen to Alice B, but it’s really difficult to find the lyrics in Swedish, you can only imagine how much harder it is to find ’em in English (and impossible to come across them in Portuguese). It’s a pity!

Send this to a friend