Vi svenskar är ju duktiga på bra popmusik. Både våra producenter och artister är hyllade världen över och det verkar liksom aldrig avta, vilket är roligt.
Senaste namnet bland lovande popartister är Audrey X som med Never Gonna Leave följer upp debuten Volcano . Audrey X har velat bli sångerska hela sitt liv och har bland annat studerat musik i popmusikens hemland England, samt haft en del spelningar här hemma i Sverige, bland annat på Stockholms Konserthus.
Nya singeln handlar om ett par som inte är bra för varandra, men vars dragningskraft är för stark att de helt enkelt inte kan lämna varandra. Allt paketerat i en r&b-driven poplåt som garanterat kommer bli en favorit i spellistorna för oss som bland annat gillar Zara Larsson och Ida LaFontaine .


Audrey X 8850

Audrey X
@Facebook

Comments are closed.

Send this to a friend