Karl Hyde och Rick Smith i Underworld är tillbaka med deras första singel sedan 2010. Dock, det senaste vi hörde från Underworld var deras fantastiska arbete med invigningen av de olympiska spelen i London 2012.
Första låten från albumet Barbara Barbara, we face a shining future (bandets nionde i ordningen) heter I Exhale och är klassisk Underowld-ish i stil och känsla.
Albumet släpps den 18:e Mars, och ser ut så här:

1. ”I Exhale”
2. ”If Rah”
3. ”Low Burn”
4. ”Santiago Cuatro”
5. ”Motorhome”
6. ”Ova Nova”
7. ”Nylon Strung”Underworld
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend