Premiär i Being Blogged NYSångerskan Kitty följer idag upp debutsingeln Killer eyes med Reach no higher . Skönt suggestiv popsingel, som lite för tankarna till bland annat Susanne Sundfør , vilket alltid är en bra jämförelse.
Kitty berättar detta om singeln:
”För mig handlar låten om att hitta tillbaka till varandra efter en svår tid och då återförenas på ett plan där man är starkare än någonsin. Den handlar om att våga möta det som smärtar mest och i en relation och omfamna det som är jobbigt, istället för att fly. Vågar man det kan man komma varandra ännu närmre och finna en djupare relation. Den handlar även om att ge relationen tid, tid att läka och tid att reflektera.

Popmuzik Podcast

Att våga stå naken inför varandra, på riktigt. Låten representerar åtrån, lusten och begäret att återförenas med sin partner och leva ut sina känslor till fullo, i kärlekens tecken.”

Kitty
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011