Premiär: Kitty – Reach no higher

Kitty - Reach no higher
Premiär i Being Blogged NYSångerskan Kitty följer idag upp debutsingeln Killer eyes med Reach no higher . Skönt suggestiv popsingel, som lite för tankarna till bland annat Susanne Sundfør , vilket alltid är en bra jämförelse.
Kitty berättar detta om singeln:
”För mig handlar låten om att hitta tillbaka till varandra efter en svår tid och då återförenas på ett plan där man är starkare än någonsin. Den handlar om att våga möta det som smärtar mest och i en relation och omfamna det som är jobbigt, istället för att fly. Vågar man det kan man komma varandra ännu närmre och finna en djupare relation. Den handlar även om att ge relationen tid, tid att läka och tid att reflektera.

Att våga stå naken inför varandra, på riktigt. Låten representerar åtrån, lusten och begäret att återförenas med sin partner och leva ut sina känslor till fullo, i kärlekens tecken.”


Kitty
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys.
Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend