Elliphant 673
Idag släpptes videon till Elliphants vackra jullåt North Star (Bloody Christmas) .

Popmuzik Podcast

”Jag gjorde låten för två år sen när jag hade min första långa skrivperiod i LA. Vaknade, hade orden Bloody Christmas i huvudet. De va typ jul, drog på session och sa att jag ville göra en jullåt. Det fanns ett fantastiskt piano i studion och Sohn började spela, jag sjöng, det är första dagens känsla och ingenting är ändrat. De va fint. De e enda gången jag jobbat så men jag vill gärna jobba mycket mer akustiskt när jag skriver låtar framöver, det händer mer i melodierna då. Julen är en laddad tid, de e en ganska mörk låt… Jag vet att julen e fin för många och jag tänker inte va en av dom som e så förbittrade att dom blankt säger att dom hatar julen… Jag hatar den inte men den e rå. De e mycket känslor, jag blöder ofta på julen, blod i snön… Den e poetisk. Tänk på att du är din egen stjärna att följa och förlåt dig själv för att du är människa. Den här låten är rakt av från hjärtat – så från oss alla till er alla…”




[wpbanners id=”5″]

Elliphant
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011