Premiär i Being Blogged NY Crying Day Care Choir släpper på söndag EPn Christmas Day Care Choir vol. 2 som följer upp 2013-års jul-EP. Fyra nyskrivna jullåtar får vi, som blandar ukulelen med bjällerklang. Försäljningen av skivan kommer även denna gång att under Musikhjälpsveckan gå till Radiohjälpens insamling. Vilket vi tycker är en fin sak.

Följ på Apple Music

”EPn kom till under en vecka full av glögg och pepparkakor i vår studio i Malmö. Skivan tar avstamp i en julfest en skulle vilja pågick året om, via en önskan om att kunna ha julen i en liten burk, till en dröm om en alldeles egen jul fri från krav, för att sedan mynna ut i en hymn för årstiden. Vi har gjort den glad, varm och godhjärtad. Precis som vi tycker julen ska vara.”

Idag är det premiär för låten Once a Year här i Being Blogged. Här sjunger bandet om att de önskar julen pågick hela året. Självklart älskar jag textraden ”Do a sleigh ride , next to a hayride, during Gay Pride in July ”, för vem vill inte ha mer julkänsla även under pride?
Lyssna och njut.

Crying Day Care Choir
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011