Bracelet  39R7032
En ny trio såg dagens ljus idag.
Bracelet består av bröderna Charlie och Felix Grönvall samt Rebecca Krogmann .
Ja, Grönvall-bröderna var tidigare med i Little Great Things som var med i Melodifestivalen förra året med Set Yourself Free . Nu har de istället bildat en trio tillsamman med Rebecca från Danmark. Till deras hjälp har de Jimmy Jansson , som producerat.
Debutsingeln blev Rooftop som släpptes idag. En väldigt radiovänlig poplåt med hejarklacks-oooh, som är lätt att tycka om.[wpbanners id=”5″]

Bracelet
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend