Above & Beyond Fly to New York
Singeln Fly to New York är den senaste från trancetrions Above & Beyonds senaste album We Are All We Need . Sången framförs av Zoe Johnston , som är flitigt använd inte bara av Above & Beyond, utan av många tranceartister världen över.
Videon handlar om en ensamstående pappa som söker kärleken via radiokanalen Sleepless in Seatle och tar sig till New York tillsammans med sin son för att hitta den.
Missa inte heller Jason Ross grymma remix på singeln som ni hittar här nedan.[wpbanners id=”5″]

Above & Beyond
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend