Kitok - Norrsken i baren

Favoriter Apple Music

Kitok släpper idag sin nya singel Norrsken i baren . En låt som handlar om att samer är bäst på fest. Musiken är medryckande, texten är grym och Magnus Ekelund har en röst som få. På det en fantastiskt bra låttitel och årets kanske snyggaste omslag. Om det här är början, vart ska det sluta? Det är bara till att kapitulera och klicka in. Hur många gånger du vill.

När låten premiärspelades på P3 igår berättades det att Maxida Märak är med och sjunger på låten, ett spännande namn som vi vill veta mer om och höra mer av! Maxida har tillsammans med sin syster Mimi turnerat med föreställningen Under Asfalten Ett Fjäll och Maxida tar i denna jojken till en ny nivå när den lyfter taket tillsammans med hihop-trance-housefeeling, som hon varvar med att spotta ut rimes i form av svidande raptexter. Vi väntar med spänning på att hon ska släppa nåt eget.

Här kommer Norrsken i baren!

Kitok @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011