Amanda Bergman - Vintersaga
Amanda Bergman (från gruppen Amason ) gör en helt ny version av Ted Ströms låt Vintersaga från 1984 tillsammans med Oskar Linnros .
Oskar Linnros har producerat låten som även är ledmotivet i reklamfilmen som är Volvo Cars nästa kapitel av Made by Sweden.
Amanda och Oskar sammanfördes av filmens regissör Gustav Johansson . De båda musikerna kände inte varandra innan det var dags att börja jobba ihop.

“Jag träffade Oskar första gången någonsin när vi skulle sätta igång. Vi skakade hand och gick direkt ner i studion och bara körde. Det var ett spännande sätt att jobba och det gick så bra, det stämde direkt,” säger Amanda.

“Det här har varit en av mina största utmaningar som producent någonsin.
När det gäller Amanda så var jag ett fan av hennes röst och Amason sedan tidigare och vi klickade direkt och skrattade oss igenom hela produktionen,” säger Oskar.

Reklamfilmen har premiär kl. 21:10 på TV4 lördagen den 17 januari och kampanjen är utformad av Forsman & Bodenfors.


About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend