80% Mycket bra
  • User Ratings (0 Votes) 0 %

Above & Beyond WOW 899
Okej.
Om en DJ-duo på riktigt lyckas få igång de ca 100 personerna som är framför scenen i ösregnet när de börjar till att locka till sig några 1000 som dansar och på riktigt älskar det som spelas. Ja då har man bevisat sig kunna det där med att göra ett DJ-set.
För även om Above & Beyond varit med i 14 år nu är de ändå mest gruppen som mixade What it feels like for a girl med Madonna för de flesta, så vet de hur en mixar ihop riktigt tung klubbmusik.
Det gör vår tid i regnet uthärdligt och själv är jag bara lycklig över hur bra musik de spelar.
Sedan kämpar Jono och Tony hårt med att peppa publiken. Inte bara med musikvalet, utan även med de klassiska vifta med händerna samt att de skriver lite roliga meddelanden till oss från datorn som visas på skärmarna.
Trevligt. Och som sagt, förbannat bra DJ-set!

Svensk Pop Apple Music

Missa inte min intervju med bandet som du hittar här .

Above & Beyond WOW 854
Foto: Carl Björklund

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011