Johan Klingwall – Långt hem

Johan Klingwall Mail

I veckan släppte Johan Klingwall sin tredje singeln Långt hem .
Johan kombinerar rappen med popmelodier vilket ger en väldigt bra mix av de olika genrerna, speciellt för mig som är popnörd. Främst gillar jag The Edge-gitarren i refrängen och de coola 8-bitarsljuden som helt plötsligt dyker upp.
Låten handlar om de relationer med vänner som splittras för att man behöver flytta för jobb, studier eller kärlek. Men att vi alla hoppas att någon dag ska vi träffas igen, på just den där platsen där våra liv skildes, och förhoppningsvis har vi uppfyllt våra drömmar på vägen dit.

Great-Britain-Flag-great-britain-13511748-1920-1200
This week,  Johan Klingwall  released his third single Långt hem .
Johan combines rap with pop melodies, which gives a very good mix of the different genres. Especially for me who is just a pop nerd. Mainly I like The Edge guitar in the chorus and the cool 8-bit sounds that suddenly pops up.
The song is about the relationships with friends who split for the need to relocate for work, studies or love. But we all hope that one day we’ll meet again, at precisely that place where our lives were separated, and hopefully we have fulfilled our dreams along the way.

Send this to a friend