Den 18:e juni arrangeras nordens första Visual Rock-festival av YOHIOs egna bolag KEIOS ENTERTAINMENT. Där samlas Sveriges visuella rockscen på Fryshuset i Stockholm för ett historiskt event i främjandet av genren.
På denna festival gör YOHIO sitt sista gig i Sverige innan flytten till Japan i sommar, som planerats under en längre tid.

Nordiska Favoriter

-Detta blir det sista jag gör innan jag och mitt nya band DISREIGN flyttar till Tokyo i sommar. Det skall bli otroligt kul att spela på festivalen och jag är stolt över att arrangera detta unika event.

Sorgligt att lämna Sverige

-Självklart är det också sorgligt att lämna mitt hemland bakom mig. Jag känner att jag vill ge dem som stöttar mig något stort, ett avslut värt att minnas för oss alla. Jag gör detta som ett tack för de fantastiska år jag fått uppleva i Sverige, som artist och människa. Tanken att jag på något sätthar gjort skillnad, att jag berört människor, gör mig glad i hjärtat. Men för mig är det dags att gå vidare nu, att få jaga mina drömmar och fortsätta min karriär i ett land som är mig väldigt kärt.

Japansk soloskiva färdig att släppas

-Min nästa japanska soloskiva är färdig att släppas i år, vilket jag ser fram emot. Samtidigt kommer jag även att jobba medmin karriär som låtskrivare åt andra artister, främst för den asiatiska marknaden. DISREIGN kommer under tiden vara ett mycket aktivt band i den japanska Visual Kei-scenen. Med andra ord har jag många spännande planer på gång. Med det sagt, hoppas jag innerligt att så många som möjligt kommer på min sista spelning – för jag kommer att ge mitt allra yttersta.

Allt jag lärt mig under denna resa kommer jag att ha med mig på nästa stora äventyr; i resväskan som ett vackert minne. Tack för dessa år – jag hoppas att ni vinkar av mig den 18:e juni.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011