>

Problemet för mig och ett helt album med I Blame Coco är att lyssnar jag på ett par enskilda låtar, är det ganska trevligt och sådär popigt som jag uppskattar. Men när jag lyssnar igenom hela albumet på en gång flyter allt till slut ihop till en ena röra och låter mer eller mindre likadant.
Kylie hade lite samma problem med sitt Aphrodite -album, och nu har Eliot Sumner hamnat i samma fälla.

40%

Ladda ner dessa låtar: Selfmashine , It’s about to get worse , Caesar .

The

Vad tyckte andra om The Constant?
Aftonbladet – 3/5
DN – 3/5
SvD – 2/6

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend