Jag har alltid gillat Adrian Lux .
Det jag uppskattar med honom är att han inte är helt kommersiell i de produktionen han släpper (både som eget material och när han remixar).
Han är lite av en indie-DJ om man ska dra någon form av liknelse.
Detta är på både gott och ont när han spelar sitt set på Hultsfred.
Alla är inte helt med på noterna och bakre delen av folkhavet (för det är ändå många som är där) blir glest efter ett tag.
Visst, Adrian slänger in en del publikfriande kort så som One Republic , M83 och Swedish House Mafia blandat med egna produktioner. Men allt lyfter inte under timmen.
För min del är det bra! Jag stormtrivs omsvept av musiken.
Lite synd att ett strömproblem dödar finalen för Adrian, som ändå lyckas hålla god min och tar setet i mål, även om det blev under en lite pinsam tystnad.

Favoriter Apple Music

65%

20130616-021317.jpg

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.