Kids On The Run är en folk-trio från Uppsala som består av Simon Gozzi , Karl-Johan Thunberg & Anton Westin .
Deras saga började 2011 då Karl-Johan och Simon bildade bandet och året därpå släppte sin debut-EP Restless Fields samt blev tvåa i Svensktoppen Nästas delfinal i Uppland.
Självklart kan vi hitta liknelser med killarna och band som Mumford & Sons , First Aid Kit och The Tallest Man On Earth . Killarna berättar att de faktiskt är väldigt influerade av den franska kompositören Yann Tiersen och Coldplay .
Nu har de precis släppt sin nya singel Lies beyond , som ni kan lyssna på här.

Dolby Atmos

Kids On The Run 102

Kids On The Run 103

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.