Artist: Ralf Gyllenhammar
Låt: Bed on fire
Text / Musik: Ralf Gyllenhammar, David Wilhelmsson
Startnummer: 5
Stad: Malmö

Nordiska Favoriter

Likt hans rockkollega Joacim Cans har även Ralph rötterna i Göteborgstrakten.
Sångare i Grammisvinnande hårdrocksgruppen Mustasch , samt att han varit körledare i TV4:as musiktävling Körslaget 2010 – där han åkte ut som första kör.
Ralf har velat vara med i Melodifestivalen sedan han såg Björn Skifs vara med 1975 med låten Michelangelo , så när han inte fick med sina bandmedlemmar på schlagertåget ställde han upp själv med sin rockiga pianoballad.

Här kan ni se videon till Black City med Mustasch:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.