Artist: Lucia Piñera
Låt: Must be love
Text / Musik: Peter Kvint , Jonas Myrin
Startnummer: 2
Stad: Malmö

Svensk Pop

Ytterligare en debut till Melodifestivalen!
18-åriga Lucia gör sin debut i hemstaden Malmö.
Hon har varit aktiv som artist sedan hon var så lite som 4 år och deltagit i program/ tävlingar som Jakten På Julia 2009, Idol 2010 och I Am Music, samt att hon varit finalist i Metro On Stage! Men nu är det alltså dags för henne att ta steget upp på den stora scenen, når hun då är med i Sveriges största musiktävling!
”Jag är så himla glad att jag får chansen att tävla i Malmö, stå på hemmaplan verkligen och sen att Eurovision också är i Malmö, det känns jättebra. Kanske det är ödet, vem vet.” säger hon.
Om låten och sitt framträdande säger hon:
”Jag känner bara att den här låten är en hit verkligen och den är ett starkt bidrag. Mitt framträdande har jag tänkt ska vara väldigt stilrent. Det ska inte vara för mycket, jag vill framhäva min röst.”

Här kan ni se henne framföra Use sombody :

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.