Då jag personligen använder Apple Music så kände jag att spellistorna på Spotify blev lidande av att jag inte var lika duktig på att uppdatera dem där. I början av året rensade jag helt enkelt bort all musik i dem och sedan tog jag bort spellistorna helt, så det blev tydligt att de inte längre användes.

KMR Studios

Nu har jag börjat använda tjänsten Tune My Music som automatiskt synkar spellistor mellan olika plattformar. Det är ett perfekt redskap för de som vill byta tjänst och ta med sina favoritspellistor till den nya plattformen, men också ett bra redskap för spellisteskapare att bara behöva uppdatera en spellista som sedan finns på flera olika plattformar.

Jag har testat tjänsten en vecka nu och det ser ut som det funkar som det ska. Enda stora skillnaden är att alla nya låtar läggs i botten, och inte på den plats som de läggs i originalspellistan. Det får ses som ett mindre problem när det är automatiserat. Sedan kan det kanske bli så att en del låtar inte kommer att matchas eller matchas fel – men då är det som det är. Vill man ha den bästa upplevelsen bland spellistorna så är det Apple Music som gäller. -Där får du även musiken i lossless samt mixar i Dolby Atmos som jag tycker är ett grymt sätt att uppleva musiken på. Sedan hittar du en hel del roliga artistintervjuer och annat smått och gott som gör helheten vassare enligt mig.

Har du Spotify hittar du bloggens fyra huvudspellistor här:

Favoriter

Svensk Pop

Nordiska Favoriter

Klubb

Sedan har du den perfekta spellistan för att få liv i arbetsdagen eller festen i form av A Popmuzik Party.

För dig som redan har Apple Music eller vill testa en ny streamingtjänst och ta med dig internets bästa spellistor redan från början, så hittar du spellistorna här:

Favoriter, Svensk Pop, Nordiska Favoriter, Klubb samt A Popmuzik Party.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.