Amerikanska XYLØ släpper andra singeln från sitt kommande debutalbum Unamerican Beauty. Låten Sweetheart är skriven och producerad av Lee Newell och är en glittrande hymn som ger lyssnare möjlighet att bryta sig loss från giftiga relationer oavsett om det är romantiska, platoniska eller kopplade till arbetsförhållanden. Texten hyllar självförtroendet som kommer med att äga sig själv och sina val. Låtens hook sammanfattar temat väl och lyder ”den här älsklingen är inte så söt.”

Dolby Atmos

”Sweetheart är en metafor för att återta kontrollen över ditt liv. Låten inspirerades av min karriärs resa och rädslan för att avsluta giftiga relationer. Men med den rädslan kom självförtroende och lycka efter att jag hittade bollarna för att göra det.”

XYLØ

Född och uppvuxen i Los Angeles utkanter fick XYLØ sitt genombrott med den grubblande debut-EPn America. Efter en rad utsålda shower, en platinaskiva med The Chainsmokers och över 350 miljoner streams bara på Spotify, har XYLØ beskrivits av Nylon Magazine som ”drottningen av mörk pop”. Det känns som att 2022 kan bli hennes år. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.