Amerikanska XYLØ släpper andra singeln från sitt kommande debutalbum Unamerican Beauty. Låten Sweetheart är skriven och producerad av Lee Newell och är en glittrande hymn som ger lyssnare möjlighet att bryta sig loss från giftiga relationer oavsett om det är romantiska, platoniska eller kopplade till arbetsförhållanden. Texten hyllar självförtroendet som kommer med att äga sig själv och sina val. Låtens hook sammanfattar temat väl och lyder ”den här älsklingen är inte så söt.”

Favoriter Apple Music

”Sweetheart är en metafor för att återta kontrollen över ditt liv. Låten inspirerades av min karriärs resa och rädslan för att avsluta giftiga relationer. Men med den rädslan kom självförtroende och lycka efter att jag hittade bollarna för att göra det.”

XYLØ

Född och uppvuxen i Los Angeles utkanter fick XYLØ sitt genombrott med den grubblande debut-EPn America. Efter en rad utsålda shower, en platinaskiva med The Chainsmokers och över 350 miljoner streams bara på Spotify, har XYLØ beskrivits av Nylon Magazine som ”drottningen av mörk pop”. Det känns som att 2022 kan bli hennes år. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.