Rostat äpple någon? Varför inte liksom! Indiebandet Roast Apple flyttade för några år sedan till Hamburg för att ägna sig helt åt musiken. Efter ett kort covid-uppehåll är de tillbaka med ny musik. Första singeln Take me higher från kommande EP släpptes i november förra året. Den tredje heter Baby, I gotta go och blandar sköna funkiga rytmer med en kaxig attityd och Daft Punk-inspirerad vocoder. 

Popmuzik Lover

Baby, I gotta go tar ironiskt nog upp frågorna i dagens värld. Klimatförändringar, despoter i mäktiga positioner eller barnet hotas av att kvävas av ett kex. Vi måste stoppa detta. Vi måste rädda världen.” 

Roast Apple

Roast Apple är de nya affischpojkarna för fräsch och ärlig tysk indiepop. De fyra killarna började redan lira i 20-årsåldern och sjunger om kärleken, livet och sin generations tidsanda. Ackompanjerade av dunkande basgångar och discobeats gör de sig nu redo för massa livespelningar igen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.