LA-baserade popartisten Tory Floyd får oss att känna en fägring av våren när hon släpper sin sin atmosfäriska R&B-inspirerade singel As it is. Spåret var intressant nog tänkt till Julia Michaels för NBC:s Songland. Men lyckligtvis landande småningom låten tillbaka i Torys knä och hon la sin signaturstil av själfull R&B-infunderad pop över den. 

Nordiska Favoriter

Även om As it is gick igenom en ganska unik resa för att bli vad det är idag, förblev budskapet bakom den alltid detsamma. 

”Jag är någon som har kämpat med den inre striden av ångest och jämförelser. Den här låten  accepterar inte det tillstånd av förlamning vi försätter oss i utan fångar ens egna vilja och kraft” 

Singeln tar en lättsam inställning till psykisk ohälsa vilket gör att lyssnare kan känna sig trygga i att acceptera sina vanor av jämförelse och börja arbeta mot positiv förändring. 

”Vi kommer fortfarande att ha stunder av svaghet, vi är människor, men vi kan återuppta och centrera oss mycket snabbare.” 

Helt klart i min smak är detta en låt som är klippt och skuren för radio. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.