Eeppi Ursin kommer ursprungligen från Finland, men bor numera i staden som aldrig sover; New York City. Under åren har Ursin släpps tre album där Speechless är hennes senaste. Här kan du lyssna på titelspåret från det albumet. En låt som är väldigt personlig för sångerskan, då den handlar om hennes blyghet och oförmåga att uttrycka sig som barn. Men hennes musik blev sedan hennes röst.
Om låten berättar sångerskan för bloggen:

Popmuzik Lover

”Som liten flicka blev jag mobbad för att jag var väldigt blyg och inte riktigt hade modet att prata i skolan. Jag var mållös. Men att göra musik gav mig en röst. Jag började spela piano vid skolevenemang och, till allas stora förvåning, sjöng jag snart också. Musik blev mitt sätt att överleva och vara någon, och jag insåg att jag kände mig hemma på scenen. Det är temat för mitt nya album, som nu känns naturligt att vara öppen om.”

En stark berättelse och jag kan tänka mig att många artister funnit sin röst via musiken. Det spelar ju ingen roll på vilket sätt man uttrycker sig på, så länge man gör det på något sätt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.