Eeppi Ursin kommer ursprungligen från Finland, men bor numera i staden som aldrig sover; New York City. Under åren har Ursin släpps tre album där Speechless är hennes senaste. Här kan du lyssna på titelspåret från det albumet. En låt som är väldigt personlig för sångerskan, då den handlar om hennes blyghet och oförmåga att uttrycka sig som barn. Men hennes musik blev sedan hennes röst.
Om låten berättar sångerskan för bloggen:

Apple Music Svensk Pop

”Som liten flicka blev jag mobbad för att jag var väldigt blyg och inte riktigt hade modet att prata i skolan. Jag var mållös. Men att göra musik gav mig en röst. Jag började spela piano vid skolevenemang och, till allas stora förvåning, sjöng jag snart också. Musik blev mitt sätt att överleva och vara någon, och jag insåg att jag kände mig hemma på scenen. Det är temat för mitt nya album, som nu känns naturligt att vara öppen om.”

En stark berättelse och jag kan tänka mig att många artister funnit sin röst via musiken. Det spelar ju ingen roll på vilket sätt man uttrycker sig på, så länge man gör det på något sätt.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.