Efter förra årets kritikerrosade EP Forever Young som gav Tadhg Daly ett omnämnande av BBC music som Artist to Watch, återvänder den Jersey-födde/irländska sångaren och låtskrivaren med första singeln för 2022 .

Låten Winter In LA visar upp mer av hans rika och euforiska alternativa-popljudbild. Fullpackad med hookiga melodier, arena-liknande atmosfär och fängslande sångprestationer markerar nya singeln ett spännande tillskott till stjärnans katalog. 

Winter In LA är både optimistisk, sorglös och intimt sårbar. Jag har kämpat med depression och ångest ända sedan jag var omkring 14 och alltid letat efter en flykt från min nuvarande verklighet. Winter in LA handlar om den intensiva längtan jag känner ständigt att släppa allt jag äger och alla jag känner och börja om på nytt någonstans. Jag antar att när jag skriver och sjunger den här låten försöker jag ta reda på om gräset är grönare någon annanstans.”

Tadhg Daly

Sköna singer-songwriter vibbar med ett organiskt drivet sound är vad vi får i Winter In LA. Lägg därtill att det gömmer sig ett viktigt budskap så blir helheten riktigt stark. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.