MEEAH är en artist uppe från Lofoten i Norge. Hon debuterade 2020 med singeln First aid kit for broken hearts som hon sedan följde upp med Disco Polaris året efter. Nu är det 2022 och hon inleder året med den drömliknande och vemodiga singeln Love keeps coming.

Apple Music Svensk Pop

Nya singeln bjuder oss på varma beats och luftig produktion samtidigt som sångerskan sjunger om att acceptera sig själv för den man är. Att helt enkelt försöka vara så bra man kan trots ens brister. Så både ett fint budskap och en skön låt.
Med andra ord levererar Norge än en gång när det kommer till de mer elektroniska poplåtarna.
Det gillar jag ju.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.