Flume släpper nytt!
Den 20:e Maj dimper den australiensiske producentens album Places ner i våra streamingtjänster. Från det kan du här kolla in musikvideon till singeln Say nothing som framförs av MAY-A.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Flume:

”Den här låten handlar om känslor av klarhet efter en relation.
Vi skrev låten halvvägs genom 2020 medan pandemin fortfarande var ganska ny. Jag var väldigt exalterad över den första idén men det var bara när jag kom tillbaka till Australien i början av 2021 och kopplade upp mig i studion med MAY-A som låten verkligen fick liv.”

MAY-A är bara en i raden av artister som är med på nya albumet. Bland annat hittar vi även Damon Albarn, Oklou, Laurel och Emma Louise.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.