Flume släpper nytt!
Den 20:e Maj dimper den australiensiske producentens album Places ner i våra streamingtjänster. Från det kan du här kolla in musikvideon till singeln Say nothing som framförs av MAY-A.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar Flume:

”Den här låten handlar om känslor av klarhet efter en relation.
Vi skrev låten halvvägs genom 2020 medan pandemin fortfarande var ganska ny. Jag var väldigt exalterad över den första idén men det var bara när jag kom tillbaka till Australien i början av 2021 och kopplade upp mig i studion med MAY-A som låten verkligen fick liv.”

MAY-A är bara en i raden av artister som är med på nya albumet. Bland annat hittar vi även Damon Albarn, Oklou, Laurel och Emma Louise.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.