Barnbarnen till kompositören Neal Hefti har genom projektet The Lava Brothers funnit ett sätt att få utlopp för sina musikaliska kreativitet. Tillsammans skapar de sofistikerad och själfull pop med vackra stämmor och harmonier där relation till varandra står i fokus. Här ryms såväl skratt som reflektioner och sorg något som resulterat i musik för sinnet och hjärtat.

Följ på Apple Music

Nya singeln It’s Not Sentimental följer samma spår och är en ode till Paul McCartney, med många musikaliska och lyriska referenser till Beatles och hans soloverk. Lyssna noga på texten och se hur många du kan återfinna! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.