Gör dig redo för att bli kär i solnedgången när sunset + mine ger oss den perfekta road trip-låten i Honey Let’s Go. Singeln markerar faktiskt debutsläppet från den här duon som består av man och hustru Valerie och Rocco Repetski. Tillsammans av musik skapar musik från Washington DC och ger ett uppfriskande och optimistiskt perspektiv på kärlek och relation genom sina texter. 

Popmuzik Lover

Sett till produktionen är Honey Let’s Go en luftig, sing-at-the-top-of-your-lungs-hymn som tar med oss på en romantisk resa av ung kärlek, ren glädje och hoppfullt äventyr. Låten är fulla av övertygande textrader och bär även på ljusa spröda syntar och en nostalgisk känsla. Dessutom har singeln en ungdomlig entusiasm som visar på att det decennium makarna tillbringat som gift par inte förändrat något i deras kärlek till varandra. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.