Kinder Creatures är en elektronisk popgrupp från Monterey i Kalifornien som består av Eric Andrew Rowe och Jessica Michelle Lillie. De är här aktuella med den bubblande och medryckande singeln A World Unscathing som är första smakprovet från gruppens album Lycanthropy duon släppte på nyårsdagen.

Favoriter Apple Music

Singeln A World Unscathing är arrangerad av glittrande synthar och ett skönt beat som verkligen får låten att pumpa fram i bästa arkadspels-stil. Jag tyckte i alla fall detta var nice och jag kan tänka mig att fans av bland annat Porter Robinson och CHVRCHES kommer uppskatta denna pop-upptäckt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.