Efter släppet av sin debutlåt och musikvideo till When You Know (You Know) avslutar David Frank året med uppföljaren Wait. Akustiska gitarrer och en gränslös atmosfär omringar en catchy indiepophymn som talar om de hjärnspöken vi alla brottas med. 

Popmuzik Popcast

Singeln börjar med subtila pianoackord som lägger grunden för David att skjuta i höjden med sin lysande sång. Från början till slut ökar Wait gradvis i energi tills en sista klimax fullspäckad med känslor och organisk instrumentering. 

”Jag skrev den här låten under karantän när jag gick igenom lite av en låg period. Pandemin påverkade mig på ett sätt som jag fortfarande bearbetar. Låten handlar om förhållandet mellan dig och dina demoner, de där interna striderna om eget värde. Folk tror att de är deras förflutna, men du är så mycket mer än så. Det påverkade också mitt förhållande till min fru. Det är svårt att vara ditt bästa jag för din partner när du inte ens är ditt bästa jag för dig själv. Men det blev något triumferande. Jag visste att om jag bara väntar och läker, så kan jag vara den bästa för oss båda.”

David Frank

En musikvideo till Wait kommer i början på 2022!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.