Efter släppet av sin debutlåt och musikvideo till When You Know (You Know) avslutar David Frank året med uppföljaren Wait. Akustiska gitarrer och en gränslös atmosfär omringar en catchy indiepophymn som talar om de hjärnspöken vi alla brottas med. 

Singeln börjar med subtila pianoackord som lägger grunden för David att skjuta i höjden med sin lysande sång. Från början till slut ökar Wait gradvis i energi tills en sista klimax fullspäckad med känslor och organisk instrumentering. 

”Jag skrev den här låten under karantän när jag gick igenom lite av en låg period. Pandemin påverkade mig på ett sätt som jag fortfarande bearbetar. Låten handlar om förhållandet mellan dig och dina demoner, de där interna striderna om eget värde. Folk tror att de är deras förflutna, men du är så mycket mer än så. Det påverkade också mitt förhållande till min fru. Det är svårt att vara ditt bästa jag för din partner när du inte ens är ditt bästa jag för dig själv. Men det blev något triumferande. Jag visste att om jag bara väntar och läker, så kan jag vara den bästa för oss båda.”

David Frank

En musikvideo till Wait kommer i början på 2022!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.